Gå til sidens indhold
Tilbage til søgning
Lovgivning
Nr. 21
12. november 2019
Ophævet

Inatsisartutlov om forlængelse af frister for vedtagelse af finanslov for 2020, fastsættelse af udskrivningsprocent for landsskat, særlig landsskat og kommunalskat for 2020, samt af takster for 2020 for ophold i kommunale dagtilbud til børn i førskolealderen

 

  § 1.  Naalakkersuisut fremsætter forslag til finanslov med henblik på endelig vedtagelse senest den 21. november i året forud for finansåret.

  Stk. 2.  Inatsisartut fastsætter inden den 21. november forud for det pågældende kalenderår udskrivningsprocenten for landsskatten.

  Stk. 3.  Inatsisartut fastsætter inden den 21. november forud for det pågældende kalenderår udskrivningsprocenten for den særlige landsskat.

  Stk. 4. Kommunalbestyrelsen fastsætter inden den 2. december forud for det pågældende kalenderår udskrivningsprocenten for kommuneskatten.

  Stk. 5. Kommunalbestyrelsen fastsætter inden den 2. december det følgende års takster for børns ophold i pædagogisk udviklende kommunale dagtilbud til børn i førskolealderen.

 

  § 2.  Denne Inatsisartutlov træder i kraft dagen efter, at Inatsisartutloven er kundgjort. Loven har gyldighed til den 1. januar 2020.

 

 

 

Grønlands Selvstyre, den 12. november 2019

 

 

 

Kim Kielsen

Dokumenter