Gå til sidens indhold
Tilbage til søgning
Lovgivning
Nr. 3
21. november 2018
Ophævet

Inatsisartutlov om forlængelse af frister for vedtagelse af finanslov for 2019, fastsættelse af udskrivningsprocent for landsskat, særlig landsskat og kommunalskat for 2019, samt af takster for 2019 for ophold i kommunale dagtilbud til børn i førskolealderen

  § 1.  Naalakkersuisut fremsætter forslag til finanslov med henblik på endelig vedtagelse senest den 26. november i året forud for finansåret.
  Stk. 2. Inatsisartut fastsætter inden den 26. november forud for det pågældende kalenderår udskrivningsprocenten for landsskatten.
  Stk. 3. Kommunalbestyrelsen fastsætter inden den 6. december forud for det pågældende kalenderår udskrivningsprocenten for kommuneskatten.
  Stk. 4. Inatsisartut fastsætter inden den 26. november forud for det pågældende kalenderår udskrivningsprocenten for den særlige landsskat.
  Stk. 5. Kommunalbestyrelsen fastsætter inden den 6. december det følgende års takster for børns ophold i pædagogisk udviklende kommunale dagtilbud til børn i førskolealderen.

  § 2.  Denne Inatsisartutlov træder i kraft dagen efter, at Inatsisartutloven er kundgjort. Loven har gyldighed til den 1. januar 2019.

 

Grønlands Selvstyre, den 21. november 2018

 

Kim Kielsen

 

 

 


Dokumenter