NAMMINERSORNERULLUTIK OQARTUSSAT
Kalaallit Nunaanni Inatsisartut
Inatsisartut Allattoqarfiat
GRØNLANDS HJEMMESTYRE
Grønlands Landsting
Landstingets Bureau
Landsstyremedlemmet for Erhverv, Landbrug og Arbejdsmarked,
Johan Lund Olsen
/HER

Ulloq/Dato:

J.nr.

J.nr.

01. oktober 2004

01.36.02.02-00005

 

Landstingets Erhvervsudvalg indkalder hermed Landsstyremedlemmet for Erhverv, Landbrug og Arbejdsmarked til møde i Landstingets Erhvervsudvalg, tirsdag den 5. oktober 2004 kl. 10.00 i Landstingets mødelokale 1.

Landsstyremedlemmet for Erhverv, Landbrug og Arbejdsmarked har fremsat forslag til landstingslov om ændring af landstingslov om Det Grønlandske Erhvervsregister (EM2004/35).

Forslaget vedrører alene overførsel af Det Grønlandske Erhvervsregister fra Grønlands Statistik til Landsstyrets administration.

Ifølge Landsstyret er formålet med omlægning af Grønlands Hjemmestyres registreringer af erhvervsdrivende personer, virksomheder m.v. at bane vej for en bedre udnyttelse af de oplysninger, der i dag registreres flere steder i Grønlands Hjemmestyre.

Under 1. behandlingen af forslaget blev Landsstyrets uddybning af dette efterlyst. Landsstyremedlemmet var i denne forbindelse indstillet på at redegøre for sine overvejelser omkring dette punkt, såfremt Erhvervsudvalget ville indkalde ham til et møde.

Erhvervsudvalget indkalder derfor Landsstyremedlemmet for Erhverv, Landbrug og Arbejdsmarked, Johan Lund Olsen til møde for at få svar på netop dette spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

Ole Dorph
formand