Bilag 2

 

TEKSTANMÆRKNINGER

Til hovedafsnit 22.

Landsstyret bemyndiges til at give GFI trækningsret i landskassen på 3 mio. kr. til dækning af Ervnga's behov for likvid driftskapital.


Til hovedafsnit 24.

Landsstyret bemyndiges til at stille betalingsgaranti for KNI i forbindelse med virksomhedens indgåelse af kontrakter om bygning af 3 nye kystpassagerskibe.


Til hovedafsnit 25.

Landsstyret bemyndiges til at afholde udgifterne, ca. 3,5 mio. kr, til sikring af telekommunikationen til Qaanaaq i perioden oktober 1989 til oktober 1990, hvor Nuna-Tek TELE ikke kan opretholde en normal telekommunikationsforbindelse mellem Qaanaag og det øvrige Grønland, hvis det ved de kommende forhandlinger ikke er muligt at få INTELSAT og Statens Teletjeneste til at dække udgifterne.


Til hovedafsnit 69.

Landsstyret bemyndiges til at fortsætte forhandlingerne med Den danske Stat cm overtagelsen af aktier i Grønlandsfly A/S.


Til hovedafsnit 69.

Landsstyret bemyndiges til af afholde udgifter inden for en beløbsramme på maximalt 350.000 kr. til opretholdelse af Sipineq A.m.b.a.'s drift.

Disponering af beløbet forudsætter, at Sisimiut Kommune bevilliger et tilsvarende beløb.


Til hovedafsnit 84.

Landsstyret bemyndiges til at postere indtægter ved salg af GHT's trawler "Nuk", samt linefartøjerne "Narsalik" og "Nunarsuit". Salg af fabriksskibet "Alibak Josefsen"  afventer afklaring om indhandlingsforhold i Upernavik.


Til hovedafsnit 84.

Landsstyret bemyndiges til at sælge de fra SIK overtagne A-kassehuse.